Var med och förbättra
dina nya Mina sidor.

Snart lanserar vi dina nya Mina sidor, med bättre design och användarvänliga funktioner. Tack vare er hjälp hittills har vi tagit fram en rad olika förbättringar. Allt för att göra ditt jobb både enklare och smidigare. Nu behöver vi din experthjälp för att hitta de smartaste lösningarna inför framtida utveckling av Mina sidor. Välkommen till Västerås för test!

Anmäl dig till användartest

Myndigheten för yrkeshögskolans Mina sidor är till för dig som administrerar yrkesutbildningar. Just nu bygger vi ett effektivare verktyg. Läs mer om några av förbättringarna nedan.

Hjälpen finns
där du behöver den.

På dina nya Mina sidor blir det lättare för dig att göra rätt sak i rätt tid. Om du ändå undrar över något, som hur du ska fylla i information eller när du ska skicka in uppgifter, finns alltid hjälpen nära. Klicka bara på frågetecknet vid varje avsnitt, så får du en mer utförlig förklaring. All information, guider, vanliga frågor och blanketter har vi dessutom samlat på sidan Hjälp & information.

Intuitiv design

Ett mål med den nya designen av Mina sidor är att göra innehållet mer självförklarande, du som användare ska inte behöva läsa långa manualer. Genom intuitiva funktioner, informationsmeddelanden och interaktiva guider blir det enkelt och effektivt för dig som användare att utföra dina uppgifter.

Välkommen till Västerås

Var med och testa Mina sidor! Med hjälp av dina erfarenheter och insikter gör vi Mina sidor ännu bättre – tillsammans med ett externt team bestående av utvecklare, beteendedesigners och grafiska formgivare.

Läs mer om testet

Information

Datum: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås
Adress: Ingenjör Bååths gata 19, 722 12 Västerås
Beräknad tidsåtgång: En timme
Sista anmälningsdag: 18 januari 2019
Anmälan: Skicka ett e-postmeddelande till anna.thelenius@myh.se och ange ditt namn, yrkestitel, eventuell användarroll i Mina sidor och vilken dator du använder i ditt arbete (Mac/PC).

Syfte

Användartester är ett av våra viktigaste verktyg för att kunna skapa en så bra och användarvänlig upplevelse av Mina sidor som möjligt. Det är du som jobbar med administrationen dagligen som är den verkliga experten, och dina synpunkter betyder mycket. Det är samtidigt viktigt att komma ihåg att syftet är att testa systemet – inte dig som testperson.

Tack för att du vill hjälpa till!

Du behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt och du kommer att göra testet på den typ av dator som du är van vid.

Efter sista anmälningsdag hör vi av oss till dig med mer information. Det är ett begränsat antal platser, men kommer du inte med den här gången vill vi ändå behålla dina uppgifter för att eventuellt kontakta dig för kommande test.